Foto’s

Spectaculaire Trial clinic

Zaterdag 24 oktober jl. is op een fantastische locatie De Blauwe Meer in Loon op Zand een trial clinic gehouden. Wat heeft dat met de Lions te maken, zal u denken. Maar het zit als volgt: Tijdens de afgelopen 2 Goede Doelen Golf Dagen die de Lions organiseert, is aan het eind van de dag een veiling gehouden. Onderdeel van de te veilen stukken waren kaarten voor het beleven van een Trial clinic van NonStop Motoren uit Geffen. En natuurlijk werd daar gretig op geboden.

Trial clinic voor het goede doel!

1.000 maal dank dus aan NonStop Motoren uit Geffen, die de clinics ter beschikking stelde. En dat het niet zomaar iets is en dat het een heel goed idee is om meer mee te gaan doen richting het goede doel, blijkt wel uit de volgende fotoreportage. Complimenten aan de deskundige instructeurs van de clinic en organisator Arjan van Oord, die er op vakkundige wijze voor hebben gezorgd dat het een veilige en vooral indrukwekkende beleving werd voor de deelnemers!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reageren

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>