CD “Vechters” voor het KWF

Vrijdag 22 maart vond de presentatie plaats van het bijzondere lied “Vechters” door Tom Leenhouwers uit Zaltbommel.
Bij Tom zelf is enige tijd geleden de ziekte kanker vastgesteld en tijdens zijn strijden behandelingen  hiertegen is hij in contact gekomen met de groep “Herstel en Balans” in het Ziekenhuis Rivierenland in Tiel. De groep heeft Tom zoveel energie en wilskracht gegeven dat hij iets terug wilde doen. Als rasechte muzikant heeft hij, samen met een aantal bevriende muzikanten, het lied geschreven en in een professionele studio opgenomen. Lionsclub De Bommelerwaard heeft samen met een aantal andere sponsoren deze opnames en het persen van de CD financieel ondersteund.

IMG_20130322_203000

De CD wordt gratis ter beschikking gesteld aan belangstellenden, met de vraag om een donatie te doen voor het KWF om onderzoek te kunnen doen naar nieuwe behandelmethodes tegen kanker, vooral bij kinderen.

De presentatie door Tom, zijn begeleiders en muziekvrienden was zeer indrukwekkend. Hij zong het lied live en meer dan ooit, recht uit het hart!

Meer informatie over het project vindt u op www.staoptegenkanker.nl/project-vechters.
De CD is te bestellen bij Coert Coehoorn: coertje1@gmail.com en Carla van der Velden: c.vandervelden@nah.nl

IMG_20130322_211422

Reageren

XHTML: Je kan deze tags gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>